RSS
 

Om bloggen

E-tyskland.dk er en blog, der handler om e-handel i Tyskland. Der findes i Tyskland utroligt mange store e-handels sider med interessante produktsortimenter – og gode priser. Internettet åbner for nye indkøbsmuligheder, og grænse overskridende handel har fået nye vilkår, og de handlende har fået flere muligheder. Men der er stadig forhindringer. Ikke alle sider åbne for Danske kunder, og der kan være problemer med betaling, levering og returvarer. Der kan også være problemer med det tyske sprog, når det gælder tekster, kommunikation og support.

På trods af forhindringerne er det dog værd at studere de tyske sider nærmere. I Tyskland bor der ca. 15  gange flere mennesker end i Danmark, dette har også betydning på deres webshops. Der er mange flere onlineshops at vælge imellem, de har mange flere produkter at vælge imellem, og der er altid mange produkter på tilbud. Det er et håb, at andre der e-handler i Tyskland, vil bidrage med tips, råd og vejledning.

Jeg håber også, at bloggen kan give danske online butikker viden om det tyske online marked. Det kunne være spændende, hvis flere danske shops vil angribe det attraktive tyske online marked. Hvis nogen vil lave en tysk blog om danske online butikker, så bidrager jeg gerne.

Nikolai Fink

Leave a Reply

 

 
 1. Mogens

  2. maj 2012 at 09:00

  Hej,
  Jeg bare lige sige at lige har to par Lloyd sko hos http://www.schuhhaus-meyer.eu. Det var næsten halv pris i forhold til Danmark (købte dog også på tilbud).
  Betalte med kreditkort via Paypal, og de blev leveret 3 hverdage efter bestilling.
  Mvh
  Mogens

   
 2. atech

  12. maj 2012 at 13:23

  Tak, bloggen er brugbar for os der kigger os omkring efter de helt rigtige stykker tøj. Det er squ ærgeligt at en del shops ikke leverer til Danmark. Et godt eksempel på en typisk prisforskel kan ses på siden SIEMES. Her kan man få denne nike sko som er forholdsvis lidt udbredt: http://www.siemes.de/field-trainer-textile-9-07550000467 til 2-300 kr billigere end i DK. Desværre står der intet på engelsk, eller om international shipping på deres sider.