RSS
 

Billige kontaktlinser i tysk internet butik

11 sep

Vi er mange, der bruger kontaktlinser og som har en abonnementsordning hos vores lokale optiker. Jeg har sammenlignet, de priser jeg betaler til min optiker med en dansk og en tysk internet forhandler.

Jeg har i over 20 år haft et abonnement hvor jeg betaler 158 kr. månedligt for mine månedslinser. Der har været nogle skift undervejs, men lige nu bruger jeg Biomedics55 UV. Det koster mig årligt 1.896 kr., inkl. et par solbriller om året.

På den danske side www.Lensway.dk (der iøvrigt er ejet af en stor Canadisk koncern), kan jeg købe Biomedics55 månedslinser for 229 kr. for 6 stk. Hvis jeg skal have til et helt års forbrug, skal jeg købe linser for ialt 916 kr. Hertil kommer væsker (Opti-free) for i alt 158 kr. Man får lidt mængde rabat, i alt bliver det en årlig omkostning på 1026 kr. inkl. fragt.

I den tyske linseshop www.lens4me.de kan jeg købe nøjagtigt de samme linser for 10,50 EUR for 6 stk. de svarer til 78,75 kr. Hvis jeg regner om til årsforbrug kommer jeg frem til 613,50 kr. inkl væske og fragt.

I mit tilfælde kan jeg spare 1282,50 kr. årligt eller over 100 kr. månedligt. Det kræver naturligvis, at jeg kan få tjekket mine øjne hos en øjenlæge, eller at jeg kan betale en optiker for at lave en synstest.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply