RSS
 

Spartoo sælger nu sko i Danmark

07 aug

Spartoo er en af Europas største og succesfulde online skobutikker. De kommer oprindeligt fra Frankrig, men har markedstilpassede online shops i 28 europæiske lande – nu også i Danmark.

Jeg købte et par sko den 25. juli. Jeg faldt for et par Lumberjack sneakers i deres meget store neakers sortiment. Skoene kostede 467,- kr. og leveringen var gratis. Jeg betalte med Paypal. Den 29. juli blev skoene leveret med UPS.

Skoene passede og jeg var meget tilfreds, men hvis jeg havde været utilfreds, så tilbyder Spartoo at returnering er gratis indenfor 30 dage. På Spartoo.dk skal man anmode om at ville returnere varen, så modtager man en forudbetalt adresse
etiket pr. mail.

Hele siden er oversat til dansk og den skriftelige kommunikation (ordrebekræftelse, sporing af pakken) kommer på dansk.

 

 
No Comments

Posted in Sko

 

Leave a Reply