RSS
 

Tennistown.de – kæmpe udvalg – billige Asics sko

22 okt

Tennistown.de må være et slaraffenland for Tennis spillere. Udvalget er meget stort hvad angår ketcher, bolde, sko, strenge, tasker tøj mm. Bemærk at de også fører et stort badminton og squash sortiment.

Det viser sig at Tennistown.de også har et meget stort Asics sko sortiment. Man kan bl.a. vælge imellem 58 forskellige Asics løbesko.

Mandag den 18.10.10 købte jeg et par Asics Gel Kayano 16 løbesko til 102,95 EUR svarende til 772,- kr. Fragten koster 5,50 EUR svarende til 41,25 kr. 

Ifølge Kelkoo.dk sælger Stadium i Danmark de samme sko for 1.649,- kr. inkl. 48 kroner i fragt.  

Jeg betalte med VISA (Verified by VISA), samme dag fik jeg bekræftelsen på, at mine nye løbesko er på vej med DPD. Onsdag den 20.10.10 leverede DPD mig mine nye sko til husdøren.

 
1 Comment

Posted in Sport

 

Leave a Reply

 

 
  1. Jørgen

    23. oktober 2013 at 21:17

    Tennistown er en af de butikker som ikke selv fører lager, men køber efter kundernes bestilling. Det gør at vareudvalget virker stort, men der er gode chancer for at leveringen ikke dukker op eller er forsinket. Kan du leve med den risiko, så er det fint.