RSS
 

Dress-For-Less.dk – Tøj outlet med mange mærkevarer

21 okt

Dress-For-Less.dk er en dansk oversættelse af Tysklands, måske Europas, største online tøj outlet. Der er 12.000 artikler at vælge imellem, det største udvalg finder man for mærkerne Tommi Hilfiger, Diesel, Pepe Jeans, Dolce & Gabbana, Replay, Miss Sixty.

På siden kan man også finde en række skandinaviske mærker, f.eks. Malene Birger, Nümph, Only og Vero Moda. Ose oplevelsen er god, der er meget at kigge på, og man fristes af de billige priser.

Priserne vises i danske kroner inkl. 25% dansk moms. For nogle mærker er sortimentet begrænset, og man finder heller ikke altid de rigtige størrelser –  men sådan er det jo med outlets.

Test køb: Den 28.9.2010 gennemførte jeg et køb på siden, samme dag fik jeg en ordre status, der bekræftede, at min bestilling var pakket og afsendt med DHL.  Efter yderligere 3 dage fik jeg pakken leveret ved døren af Post Danmark, de lovede 5-10 dages levering. Med mit danske VISA kort købte jeg for 399,- kr., og betalte 39 kr. for fragten. Selvom de markedsfører sig som en Dansk side, så skal returvarer  desværre returneres til en tysk adresse, det gør retur forsendelsen noget dyrere. Jeg valgte at beholde min nye Milano pullover, så jeg ved ikke, hvor gode de er til at håndtere returprocessen. Dress-For-Less har et dansk kundesupport nummer, jeg har også snakket med en dansk kundesupporter, men de lover kun support på engelsk eller tysk.  Samlet set var det en god indkøbsoplevelse.

 

Leave a Reply

 

 
 1. Karen

  10. august 2012 at 09:06

  Hej:-)
  Sikke en spændende artikel. Anede ikke at man kunne købe til outlet priser online?!?!?!
  Det er jo 2 virkelig fede ting i én! Jeg går på opdagelse derinde med det samme.
  Kom meget gerne med flere fede fif:-)

  Jeg er selv en rigtig Noa Noa pige – Hvis de ikke fører det mærke sender jeg lige en lille bøn ud i cyperspace:-)