RSS
 

Sko, sko, sko – desværre lukket for danskere

20 okt

Tyskerne har rigtigt mange online skobutikker med stort udvalg, lave priser, outlets og slagtilbud. Desværre vælger mange af skohandlerne ikke at åbne deres butikker for danskere. At sælge til danskere kræver nogle investeringer i, et fragt setup, returvare håndtering, momsregistrering, dansk support, åbning for dankse kreditkort, overholdelse af danske juridiske forhold etc. Butikkerne må vurdere, at det ikke er bøvlet værd at sælge til os danskere. Nedenfor kan du se en liste med fede tyske skobutikker, der er lukkede for os danskere :-(    

Goertz.de skomærker i massevis – lukket for danskere :-(

 Zalando.de stort udvalg også i Skandinaviske mærker – lukket for danskere :-(

Baur.de er et tysk postordrefirma, der traditionelt har fokuseret meget på sko – lukket for danskere :-(

 

Mirapodo.de er en forholdsvis ny shop, der vil tage konkurrencen op med især Zalando.de – lukket for danskere :(

 

Leave a Reply